Møt Trym, ny utvikler i Oslo!

Linn Sandvik
Variant
Published in
2 min readAug 11, 2022

--

Så, hvem er du, Trym?
Jeg er Trym, 22 år og kommer fra en liten plass som heter Setskog. Jeg har bodd fire år i Trondheim og har kommet meg tilbake til Østlandet igjen. Jeg er nylig utdannet med en bachelor i informatikk fra NTNU.

Hvorfor valgte du å bli utvikler?
Da jeg var liten, hadde jeg stor interesse for datamaskiner og mulighetene man fikk med den. Når jeg begynte på videregående så startet jeg å programmere litt i Python og synes det var gøy. Jeg slet litt med å finne ut hva neste steg var for å kunne lage noe mer avansert og bestemte meg derfor for å studere informatikk. Feltet er såpass stort, og det er mye forskjellig å
lære. Jeg ser for meg at arbeidsdagen blir varierende med mye læring og valgte derfor å bli utvikler.

Hva gjør du på fritiden?
På fritiden liker jeg å trene styrke og håndball. Jeg spiller også en del spill som CS, League, wow og egentlig det meste. Jeg liker å konkurrere så aktiviteter som har noe form for konkurranse interesserer meg.

Ananas på pizza, yay og nay?
Personlig synes jeg ananas på pizza er godt, men stiller meg nøytral til debatten. Men kan være enig i at det ikke passer helt. Blir litt som å ha ananas i en kebab for eksempel. Heldigvis er alle så opptatt av ananas på pizza at de ikke legger merke til at pizzaen min består av honning og peanøtter.

Hvilken GIF beskriver deg best?

--

--